Моделката, актриса и бивша приятелка на Кание Уест Джулия Фокс заяви, че не се интересува от секс, като в подкаст с Емили Ратайковски тя посочи психологическата травма от младостта си като причина за тежките си преживявания.

По време на разговора двете моделки обсъдиха възпитанието на децата и отношенията с мъжете - и двете събеседнички в момента нямат интимна връзка.

Ратайковски призна, че би искала да ходи на срещи само за секс. Джулия Фокс отговори, че отдавна е загубила интерес към тази страна на живота.

Тя разказа, че в младостта си е играла ролята на доминатрикс за пари, обличайки се в костюми на медицинска сестра (жената е доминираща партньорка в садо-мазохистична връзка), като получавала по 250 долара от всеки мъж. Според манекенката, тя трябваше насилствено да изтрие тези спомени от паметта си, за да продължи да живее, но въпреки това преживяването се отразило плачевно на нейната психика.

Актрисата още в онези години осъзнала, че може да получава пари или други облаги от мъжете.

„Чувствах се като стока, но това се превърна в хазартна игра”, не скри тя в разговор с Ратайковски.

„И все си мислех: "Добре, как да стана още по-желана, за да получавам още повече пари?" Мъжете са тези, които ми дават сила. Но всъщност е много унизително“, допълва тя.

Снимка: Getty Images

В момента Фокс не бърза да започне нова връзка. Манекенката търси отдушник в работата си и се отдава на отглеждането на 1-годишния си син. Джулия Фокс участва само в 10 филма, а славата й дойде след кратък, но нашумял роман с Кание Уест.

Двамата имаха връзка само няколко седмици. През това време рапърът милионер успя да затрупа момичето със скъпи подаръци и да вдигне шумен купон в нейна чест. Фокс започна връзка с бившия съпруг на Ким Кардашян малко след развода със съпруга си Питър Артемиев, който е пилот на частен самолет, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Кание Уест в следващото видео: