Анджелина Джоли се наслади на тричасов обяд с милиардерския наследник Давид Майер де Ротшилд в Малибу, Калифорния, предаде „Page Six“.

На снимките и видеоклиповете, получени от изданието, 47-годишната звезда от "Злодеида" е видяна усмихната, докато излиза от горещата точка за знаменитости „Nobu“ с 44-годишния британски природозащитник до себе си.

Актрисата от "Лара Крофт" е облечена в елегантна черна изрязана рокля. Ротшилд, който е част от най-богатата фамилия в света, изглежда в добро настроение, смеейки се заедно с Джоли.

Снимка: Getty Images

Макар че причината за дългия им обяд не е ясна, те може да са се срещнали и по служебен въпрос, тъй като и двамата имат интереси в областта на активизма.

Според изданието Майер де Ротшилд е екозащитник и е работил като посланик на Hyundai IONIQ - първият автомобил, създаден като хибриден или задвижван с електричество. Според биографията му в Инстаграм той също така "предупреждава и информира хората за глобалното затопляне".

В същото време Джоли работи с бежанци в продължение на 20 години като специален пратеник към ООН, пише още БГНЕС.

Излизането на Джоли се случва на фона на висящи въпроси за попечителство и разпределение на активите в рамките на споразумението за развода ѝ с бившия ѝ съпруг Брад Пит. Двамата звезди от "Мистър и Мисис Смит" бяха обявени за законно свободни през 2019 г., но не успяха да финализират всички детайли по развода си.

Снимка: Getty Images

Не е известно дали Майер дьо Ротшилд е свободен. Според "Ню Йорк Таймс" през 2020 г. той се оженил за Карина Дейко. 

Вижте повече за Анджелина Джоли в следващите видеа: