Любимецът на българската публика – Джан Яман – отново ще покорява женските сърца с новия си сериал „Мистър Грешен“, чиято премиера се очаква съвсем скоро от bTV Media Group. В новата поредица зрителите за пръв път ще видят сексапилния турски актьор подстриган. 

Екранна партньорка на екранния Джан Дивит от „Свободен дух“ е очарователната Йозге Гюрел, с която двамата си партнират за втори път след романтичната комедия „Горчиво и сладко“. 

Звездният каст на „Мистър Грешен“ се допълва още от Сарп Джан (Кемал от "Опасно изкушение"), Анъл Челик (Джей Джей от "Свободен дух"), Ляле Башар (Мукадес от "Любов от втори опит") и др. 

Историята:

Колкото и да търси правилния мъж, Езги (Йозге Гюрел) накрая винаги се влюбва в неподходящия. Йозгюр (Джан Яман) е поредният Господин Грешен. Красив и богат, ергенът винаги е център на внимание, а жените около него се надпреварват да бъдат в компанията му. Езги и Йозгюр се срещат за пръв път в неговия бар. Случайно там тя вижда как бившия ѝ приятел предлага брак на своята нова любима. Езги излива мъката си пред Йозгюр и до такава степен се напива, че двамата прекарват нощта в обща хотелска стая. По ирония на съдбата Езги случайно се оказва съседка на Йозгюр. Приятелството между тях процъфтява и Йозгюр ѝ предлага помощ, за да спечели сърцето на любимия ѝ. Но тъй като майката на Йозгюр го притиска да се ожени, той моли Езги да се преструва на негова приятелка в продължение на два дни. Майката на Йозгюр започва да вижда в Езги потенциална снаха, а Езги отново се забърква с господин Грешния.

Разгледайте всички снимки в Галерията. 

Кой е Джан Яман?

Роден през 1989 г. в Истанбул. Баба му е от Югославия, а дядо му от Македония. Майка му и баща му се развеждат и той заживява само с майка си.

Завършва Италианския лицей с отличие и е първи по успех в своя випуск, като още оттогава дава заявка за успешно бъдеще. Докато е студент, усилено тренира баскетбол. Чичо му тренира Бешикташ и според него Джан е бъдеща спортна звезда. Но не това се оказва голямата страст на живота му.

Завършва право в университета в Охайо и известно време работи по специалността си. Говори няколко езика - английски, немски, италиански и турски.

Записва се и на уроци по актьорско майсторство и открива, че това е неговият път. 

В очакване на „Мистър Грешен“ може да гледате и сериала "Обещание" на bTV Plus.