Хю Джакман сподели с почитателите си една от най-първите снимки, които някога са му правени. На нея обичаният австралийски актьор е заедно с баба си. Снимката е направена малко преди бъдещата звезда от „Х-Мен“ да получи водното си кръщение.

„Майка ми ми изпрати тази снимка миналата седмица. Баба Агнес ме преоблича за кръщенето ми. Датата е 2 февруари 1969 г. Ще пазя тази снимка завинаги.“

Агнес Милори е баба на актьора по майчина линия. Тя е родена в Шотландия, но се мести да живее в Англия, където ражда дъщеря си Грейс. След като Грейс се омъжва за англичанина Кристофър Джакман, двамата заминават да живеят в Австралия, където се ражда Хю.

Снимка: Getty Images

През 1995 г. 27-годишният Хю Джакман става много популярен в Австралия, след като участва в сериала „Корели“. По време на снимките се запознава с по-възрастната актриса Дебора-Лий Фърнес, за която по-късно се жени. Двамата още са заедно.

Снимка: Getty Images

През 2000 г. Хю Джакман става световноизвестен с ролята на Върколака от „Х-мен“, която продължава да изпълнява до 2017 г.