Австралийският актьор Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес отпразнуваха 25 години брак през уикенда. По тази причина звездата от „Х-мен“ сподели мили послание до жената, с която е прекарал вече четвърт век.

„Да съм женен за теб, Деб, е толкова естествено, колкото дишането“, написа той. „Почти от момента, в който се срещнахме, осъзнавах, че съдбата ни е да бъдем заедно. През тези 25 години любовта ни само се задълбочаваше. Забавленията и приключенията станаха по-вълнуващи. Все повече се учим един от друг. Завинаги ще бъда благодарен, че споделяме любовта, живота и семейството си. Това е само началото. Деб, обичам те с цялото си сърце.“

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес. Двамата се запознават на снимачната площадка на сериала „Корели“, в който Джакман получава първата си по-голяма роля. Дебора е с 13 години по-възрастна от Хю, но това не пречи двамата да се влюбят.

Снимка: Getty Images

През следващите години актрисата оставя на заден план киното, за да се занимава с хуманитарна дейност, докато същевременно Хю Джакман се превръща в един от най-успешните актьори в Холивуд, благодарение на ролята на Върколака в „Х-мен“. Това обаче по никакъв начин не променя отношенията им и те са заедно дори днес.

Снимка: Getty Images

Хю и Дебора мечтаят да имат деца, но след два спонтанни аборта става ясно, че жената едва ли ще успее да роди. В крайна сметка двойката решава да осинови две деца – момче и момиче, родени през 2000 и 2005 година.