Селена Гомес пусна музикален клип към песента си "Love On", като във видеото певицата се появява в няколко различни визии, но феновете ѝ се заинтригуваха най-много от един от тях - сватбен тоалет.

Изпълнителката изпробва къса рокля с пищна полупрозрачна пола, кръгло деколте и дълги ръкави от пролетно-лятната сватбена колекция на Оскар де ла Рента за 2024 г. В нея Гомес танцува, заобиколена от балерини, играещи ролята на "шаферки", а самата певица носи червени обувки и бяла сатенена панделка - деликатен аксесоар, който отдавна е на мода.

Феновете на Селена реагираха остро на облеклото ѝ, тъй като в момента певицата има връзка с продуцента и автор на песни Бени Бланко - според нея много щастлива. Някои интернет потребители подозират, че с помощта на клипа Гомес е направила непрозрачен намек на своя любим. Съществува обаче и по-интересна теория, според която Бланко тайно се е снимал в клипа. В клипа има сцена, в която двама души се целуват зад пране, окачено да съхне. По силуетите феновете на Селена определиха, че това са тя и гаджето ѝ.

Гомес потвърди връзката си с Бланко в началото на декември. Новината предизвика смесена реакция от страна на феновете ѝ: някои се радваха за певицата, но мнозина изразиха недоволство от факта, че според тях Бени е твърде странен и грозен. На Селена дори ѝ се наложи да защити любимия си от хейтърите. Неотдавна тя отново заяви, че никога досега не се е чувствала толкова "защитена" в нито една връзка, пише БГНЕС.

В интервю за радио Apple Music 1 Гомес обясни как настоящата й връзка с продуцента и текстописец Бени Бланко се различава от предишните й романи.

Според певицата никога не се е чувствала толкова „сигурна“. "Няма да навлизам в много подробности, но мисля, че е много важно да срещнеш някой, който те уважава. И е страхотно да можеш да разчиташ на някой, който разбира света, в който живея. Като цяло, бих искал да кажа че никога няма да се чувствам толкова защитена, просто е прекрасно и благодарение на това раста“, сподели Селена.

Гомес потвърди връзката си с Бланко в началото на декември. Новината предизвика смесена реакция сред феновете й: някои се радваха за певицата, но мнозина изразиха недоволство поради факта, че Бени според тях е твърде странен, грозен и недостоен за сърцето на техния идол. Селена дори трябваше да защити любимия си от хейтъри.

Има обаче и такива, които смятат, че самата Гомес сега не е в най-добрата си форма: тя често е критикуван за наднорменото тегло и промененото лице. Гомес се опитва да не обръща внимание на това, макар да признава, че понякога критиката все още засяга нейното самочувствие.

Що се отнася до Бени, той също има повече хейтъри, защото периодично се шегува в мрежата с тези, които отдавна твърдят, че е в конфликт със Селена.