„Лошите момчета“ Уил Смит и Мартин Лоурънс се събират отново след близо три години. Двамата обявиха, че предстоящото продължение е на път, като пуснаха в социалните мрежи видео за събиране с надпис: "Време е!"

В клипа Смит споделя, че има голяма новина за съобщаване, докато пътува към дома на Лоурънс. След като 57-годишният комик отваря вратата, той пита Уил: "Време ли е?", на което Уил отговаря: "Официално е, да! Официално е - "Лоши момчета 4“ идва, бейби".

Снимка: Getty Images

Към края на клипа Мартин и Уил шеговито осъзнават, че не е трябвало да наричат последния филм "Лоши момчета завинаги", като се има предвид, че това е едва третият филм. След като Уил вдига четири пръста, той казва: "Все пак не трябваше да го наричаме така“. След това Мартин се включва: "Е, направихме четири... но все още е „Лоши момчета завинаги“!"

Sony Pictures са потвърдили, че неозаглавеното продължение е в начална фаза на предпродукция, пише „Варайъти“, като Адил Ел Арби и Билал Фала се завръщат като режисьори по сценарий на Крис Бремнър.

 

Снимка: Getty Images

 

Създателите на филма също така режисираха "Лоши момчета завинаги" през 2020 г., който събра отново Смит и Луорънс като детективите от Маями Дейд Майк Лоури и Маркъс Бърнет, 25 години след излизането на първия филм "Лоши момчета", пише още БГНЕС.

Все още неозаглавеното продължение се продуцира от Джери Брукхаймър, Дъг Белград и Чад Оман, а Лоурънс, Джеймс Ласитър, Майк Стенсън, Бари Уолдман и Джон Моун са изпълнителни продуценти. 

Вижте повече за Уил Смит в следващото видео: