През май стартира стрийминг платформата “HBO Max”, като най-очакваното оригинално съдържание трябваше да е новият епизод на хитовия комедиен сериал „Приятели“. Днес, 6 месеца по-късно, няма и следа от специалния епизод, в който ще се срещнем за пръв (и вероятно последен) път с шестимата актьори от сериала след приключването му през 2004 г. За щастие плановете не са изоставени и все още е възможно да видим епизода, било то и с година закъснение.

Снимка: Getty Images

Актьорът Матю Пери, който изпълни ролята на Чандлър в сериала, сподели, че вече има планове кога ще бъде записан епизодът:

Събирането на „Приятели“ е насрочено за началото на март. Изглежда се задава натоварена година. Точно така ми харесва.

Снимките бяха отлагани няколко пъти заради пандемията от COVID-19. Целта на специалния епизод беше да привлече почитателите на сериала към платформата. HBO успяха да купят правото да предлагат сериала на потребителите си, след като спечелиха наддаването с NETFLIX.

Снимка: Getty Images

Епизодът, който ще е без сценарии и ще представлява просто разговор между актьорите в сериала, ще струва няколко десетки милиона. Известно е, че всеки от актьорите ще получи по около 3 милиона долара за едночасовото си участие.