За пореден път популярният сериал „Власт“ беше пренебрегнат от най-големите телевизионни награди в САЩ. По тази причина рапърът 50 Cent изля гнева си в социалните мрежи и призова организаторите на престижните награди да го целунат на едно конкретно място и дори публикува снимка, за да подчертае мястото.

Ето, „Еми“, това е моят черен з*дник, за да обмислите дали да го целунете. М*йната ѝ на вашата организация, интересувам се само от наградите NAACP.

Снимка: Getty Images

Наградите, които има предвид 50 Cent, са на Националната асоциация за напредък на цветнокожите хора. Сериалът „Власт“, в който почти всички актьори и екипът са чернокожи, вече е печелил 5 такива награди от 11 номинации.

Снимка: Getty Images

50 Cent изпълнява една от главните роли в сериала и освен това е продуцент, така че има причина да се възмущава. Музикантът също така ще е продуцент и на продължението на сериала, което ще започне през септември.

Сериалът, който започна през 2014 г. и завърши в началото на тази година, се радва на доста голяма популярност, но въпреки това никога не е печелил, нито пък е бил номиниран за големите телевизионни наградим, като „Еми“ и „Златен глобус“.