Остават само ден до първия самостоятелен концерт "#1" на Поли Генова. Плеяда от звезди ще се качи на сцената на Античния театър в Пловдив този петък (30 юли) заедно с нея за един незабравим мултимедиен спектакъл.

Влади Ампов-Графа, Любо Киров, Косьо Цеков от ФСБ, както и израелският топ музикант Барак Битон ще вземат участие в него. Уникален подиум (денсфлор) ще бъде изграден на сцената специално за концерта с диаметър близо 6 метра, за който Поли е подготвила атрактивна хореография и бляскави тоалети. Концертът започва точно от 20:30 ч.

На 30 юли Поли Генова планира да зарадва почитателите на хубавата музика с впечатляващи изпълнения на топ хитовете си като „LAST NIGHT“, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, „If Love Was a Crime“, „На инат“, както и с премиера на първото ѝ дуетно парче с Любо Киров и най-новия ѝ сингъл „No more“, в чийто видеоклип главен участник е приятелят ѝ Джоузеф.

„Остават само два дни до сбъдването на една от моите най-съкровени мечти – самостоятелен концерт на голяма сцена, и вече нямам търпение. Обещавам ви уникално шоу, зареждаща музика и много изненади в Античния театър в Пловдив – най-голямата открита сцена в страната. Елате да танцуваме заедно!“, заяви Поли Генова.

Билетите за концерта на Поли Генова в Античния театър в Пловдив на 30 юли могат да бъдат закупени освен онлайн от EVENTIM и в обекти в цялата страна – бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore, Технополис, книжарници Orange и други.

Събитието ще се проведе с ограничен брой зрители съобразно всички изисквания на здравните институции и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.