За пръв път Поли Генова даде интервю заедно с човека, който скоро ще ѝ стане съпруг. Холандецът с филипински корено Джоузеф Шардън, който е баща на сина на Поли и на бебето, което певицата чака, сподели много любопитни подробности за това как са се запознали, как са решили да отглеждат децата си в България и как ѝ е предложил, след като веднъж е отхвърлил нейното предложение за брак.

Романтично предложение за брак, което почти се проваля

След като научава, че приятелката му е бременна за втори път, Джоузеф решава, че няма по-подходящ повод да ѝ предложи брак. Предложението е внимателно планирано и подготвено – мъжът поръчва пръстена, който знае, че Поли много харесва и резервира целия покрив на ресторанта, в който е избрал да направи предложението.

С помощта на двама техни приятели, Джоузеф успява да пренесе пръстена на почивката им, като в продължение на 8 дни го крие от бъдещата си годеница. Това не е толкова лесно, защото е имало случаи, в които тя почти го е намерила.

Внимателно обмисленото предложение обаче почти се проваля. В избраната вечер Поли е много изнервена и уморена от поведението на сина им Даниел, който е бил страшно енергичен и бременната му майка е трябвало да тича след него и да го пази да не се нарани. Джоузеф не е бил с нея, защото е подготвял голямата изненада.

Когато е станало време да се качат в ресторанта, където са ги очаквали музиканти и годежният пръстен, певицата е отказала, защото е била твърде уморена. Наложило се е да я увещават дълго, преди да се съгласи да се качи само за малко.

На покрива на ресторанта я е очаквала голяма изненада – Джоузеф, паднал на колене пред нея с пръстен в ръката. Поли е била толкова изненадана, че известно време не е можела да повярва, че предложението е истинско.

Поли Генова е имала и друга причина да се съмнява в намеренията за брак на Джоузеф. Малко след като е разбрала, че е бременна за пръв път, певицата сама му е предложила брак, но той е отказал, защото е подозирал, че желанието ѝ е резултат от хормоналните промени в нея.

Как са се запознали Поли и Джоузеф?

В първото си общо интервю Поли Ганова и Джоузеф Шардън споделиха и как са се запознали. Това се е случило на афтър партито след наградите на „БГ радио“ през 2016 г. Джоузеф я е помолил за селфи, а тя го е поканила да пие нещо заедно с нея.

„В края на вечерта дойде и ме попита дали искам да ме почерпи нещо“, спомня си Поли. „Аз казах чаша бяло вино, а той пристигна с бутилка червено.“

Поли не помни да е давала номера си на някого, макар че не е сигурна, защото е бил много щур купон. Въпреки това на следващия ден тя получава съобщение от непознат номер, който я кани на вечеря. Тъй като не се сеща кой може да е, тя го игнорира.

Чак година по-късно двамата се срещат отново и Поли разбира, че съобщението е било от Джоузеф. Двамата решават да излязат и от тогава са заедно.

Поли Генова е била изненадана, че ще имат второ дете, Джоузеф е бил развълнуван

Неотдавна Поли и Джоузеф са разбрали, че ще имат второ дете заедно. Новината е била посрещната различно от двамата.

Джоузеф, който идва от голямо семейство, сподели, че винаги е искал да има повече от едно дете, а и повече от две, ако може да си позволи детегледачка 7 дни в седмицата.

От друга страна Поли Генова много се е притеснила, защото отглеждането на дете е огромна отговорност, а тя има много други планове до края на годината. Най-скорошният и може би най-вълнуващ е планираният концерт в Античния театър в Пловдив в края на този месец.

Какво още поделиха Поли и Джоузеф за личния си живот и децата си, които скоро ще станат две, може да чуете във видеото от предаването „Преди обед“.