Снощи Поли Генова публикува парти снимка от празнуването на 34-ия си рожден ден, на която я видяхме с коктейл в ръка. Днес певицата ни показа и тортата, отрупана с дълги свещи.

„Честит рожден ден на най-сладката водолейка. Бъди още по-щастлива и не спирай да ни правиш щастливи и нас“ – пише под кадрите един от нейните 99 хиляди последователи.

От Story-то в Инстаграм разбираме, че тортата е бананова, безглутенова и е направена от бабата на певицата. Във въпросното Story Поли Генова е сложила много честитки за празника от приятели, партньори и медии. Част от тях поздравяват певицата с откъс от клипа й „How we end up“. 

„По време на снимките беше голям пек. То или е много студено, или адска жега (смях). Снимахме в голям склад за скандинавски мебели. Много хубава локация! Изглежда като в Космоса, но всъщност е близо до София“ – сподели Поли Генова пред bTV през юли, когато бе премиерата на клипа, както и на албума й „Твоя“.

На 12 април синът на Поли Генова ще стане на 2 годинки.

„Джоузеф (съпругът – бел. ред.) ме подкрепя. Много ми помага с Даниел. Супер партньор е, човек мечта!... С дете е много шантаво и различно. Сега вече работата не е на първо място. Много обичам да си прекарвам времето с него, даже прекалявам понякога“ – призна певицата в същото интервю през лятото на миналата година.