Любо Киров се завърна с нов сингъл - "Целуни ме" - перфектното музикално бягство, от което се нуждаем в моментa. Песента по музика и текст на Любо е вдъхновена от вълната на 90-те години на миналия век и е първи трак от предстоящия му нов албум, който ще излезе по-късно тази година.

"Целуни ме" носи онова чувство за младост, сила и свобода, усещането да си влюбен, способен да обичаш себе си, живота и хората около теб, наслаждавайки се на всеки миг. 

Текстът на песента крие в себе си както лично послание, така и едно общо за живота, който живеем и нещата, които ни се случват през тази тъжна година. Посветена е на изживяните и пропуснатите моменти с хората, които обичаме и ни обичат.

"Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем "Здравей", "Обичам те", "Пази се", "Радвам се да те видя", споделя Любо.

Преди няколко дни Любо обяви и предстоящ концерт, който ще се проведе на 15 юни 2021 г. в Античния театър в Пловдив.

Официалната премиера на "Целуни ме" се състоя днес. Гледайте видеоклипа към парчето по-долу.