От доста години насам националния стадион "Васил Левски" не е бил арена на голямо музикално събитие, но сега Владимир Ампов - Графа има амбицията да изнесе концерт на спортното съоръжение.

Изпълнителят ще се опита да напълни националния стадион, след като направи това с "Арена Армеец" - припомняме, че през 2017 г. Графа направи изключително успешен концерт в спортната зала.

"Мечтите се сбъдват. Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион “Васил Левски”!", написа Графа в социалните мрежи, където сподели информация за предстоящото събитие.

"Ще бъде епично!", категоричен е изпълнителят.

Продажбата на билетите за концерта на Графа на стадион „Васил Левски“ стартира на 22 март в 10:00 часа в мрежата на Eventim, като първите 3000 фена ще закупят пропуските си за голямото събитие на промо цени.

"Това е може би най-голямата крачка в моя музикален път и мисля, че я правя в точния момент. Феновете могат да очакват един епичен и грандиозен концерт, който не са виждали до този момент от мен. Нещо без аналог в българската поп музика. Много сме заредени целият екип. Обещаваме, че няма да ви разочароваме“, казва Владимир Ампов – Графа пред bTV.

Феновете могат да очакват концертната програма да бъде наситена с обичани хитове на Графа като Drama Queen, „Невидим“, „Дим да ме няма“, „Да“, „Ако има рай“ и „Давам всичко за теб“.

Вижте повече за Графа в следващото видео: