K.LINA и приятелят й отново обединяват творчески сили в общ музикален проект - финалната песен от трилогията "The Movies", "CEO" и "Nowhere", в която певицата пресъздава трите неща, които намира за най-важни, за да бъде щастлива - любовта, удовлетвореността от това, което прави и нестихващото желание за приключения и създаване на незабравими спомени.

Като звучене за най-новата си песен "Nowhere" Калина Баткова се вдъхновява от изпълнители като Lorde и One Republic, както и от европейската денс музика от началото на новото хилядолетие.

"Написах тази песен, мислейки си за бъдещето, когато ще мога по-свободно да пътувам и да изживявам красиви мигове с човека до мен. "Nowhere" означава да си достатъчно свободен и смел, за да живееш вълнуващ живот. Вярвам, че хората обичат да слушат музика, която им помага да избягат от притесненията си – положителният текст, закачливата мелодия и обемните синтове на песента допринасят за това усещане", разказва K.LINA.

"Посланието на песента е свободата, красотата на любовта и смелостта спрямо света", допълва певицата.

Клипът, дело на приятеля й – режисьорът Румен Русев е предназначен за всички, които мечтаят за нещо вълнуващо, необикновено и различно. В него е застъпена идеята за бягство от сивата реалност към един по-свободен живот, а сърцето на клипа е голямата любов и възможностите, които отключва тя към целия свят.

Актьорите в клипа Димитър Иванов, Мелис Скендерова, Мадлен Чайлева, Калин Зафиров, Мартин Желанков и Даниела Замфирова са от завършващата тази година паралелка със специалност "Кукли" в НАТФИЗ.

В клипа участие взима и Калина Русева, както и талантливият музикант Алек Веждаров в ролята на басиста. За да пресъздадат по-абстрактно усещане режисьорът и екипът снимат на две локации – столичен нощен клуб и язовир на 50 км от София.

K.LINA е автор на музиката и текста на "Nowhere", а ко-музикален продуцент е Георги Гогов, който е отговорен и за микса. Китарните акорди са дело на Йордан Чипев.

Калина Баткова заедно с момчето до нея, Румен Русев, пресъздават концепцията на клипа. За Румен това е още един вълуващ проект. Прекарвайки по-голямата част от юношеските си години в Англия, той започва кариерата си на режисьор в Лондон, където снима реклами.

Учи кино, телевизия и дигитални медии в Калифорнийския университет в Лос Анджелис (UCLA) и пътува често между България, Англия и Америка. През 2020 г. се прибира в България за постоянно и работи заедно с Кирил Кирилов – Кико по редица проекти.

По време на този период Русев решава, че желае да се развива в България и създава малък колектив от артисти, който нарича "Studio Flickers".

През изминалата година снима десетки музикални видеа, реклами и филми. Един от най-нашумелите му проекти е "КОВИД-20", в който участват Антон Порязов, Лора Христова, Калоян Минев, Марин Рангелов и Памела Трифонова.

Румен и K.LINA се запознават в средата на 2020 г., откривайки общи интереси и много споделени емоции.