Следващата седмица стрийминг платформата HBO Max ще излъчи дългоочаквания епизод на „Приятели“, в който шестимата актьори ще се съберат отново за пръв път от 17 години насам, за да си припомнят 10-те невероятни години, в които сериалът се снимаше.

Тази седмица актьорите дадоха ексклузивно интервю за списание „Пийлъл“, в което споделиха, че завръщането им на познатата снимачна площадка е изпълнено с носталгия.

„Имам чувството, че продължаваме там, където оставихме нещата“, каза актрисата Лиса Кудроу. „Свързани сме без значение какво става.

Актрисите Дженифър Анистън и Лиса Кудроу споделиха, че са си запазили сувенири от снимачната площадка. Кудроу например е задържала пръстените на Фийби, а Анистън е откраднала една от роклите в гардероба на Моника и продължава понякога да я носи и днес. Само Кортни Кокс изглежда не е откраднала нищо, но се закани да си вземе нещо за спомен от снимачната площадка на новия епизод.

На въпроса какво биха казали на по-младите си версии или какво биха променили, ако се върнат назад във времето, Дженивър Анистън отговори, че не би променила нищо. Лиса Кудроу пък би казала на по-младата си версия да не се притеснява: „Дори понякога да стане страшно, имаш тези пет човека до теб.“

Дженифър Анистън потвърди, че „химията“ между актьорите продължава да е все така силна дори след толкова много години: „Пазим си гърбовете един на друг“, каза тя. „Ние сме семейство за цял живот.

10-те сезона на „Приятели“ го превърнаха в най-гледания сериал по телевизията. Епизодите продължават да се гледат с огромен интерес и в началото на 2020 г. сериалът напусна платформата Netflix, за да премине към HBO Max.

Новият епизод, който ще излезе на 27 май, беше планиран за пролетта на миналата година, но пандемията от COVID-19 го забави с повече от 12 месеца. Сега почитателите на „Приятели“ ще имат възможност да се срещнат с поостарелите приятели отново и да си припомнят с тях най-забавните моменти от снимките на култовата ситуационна комедия.

На следващата страница може да прочетете как всеки от актьорите си представя бъдещето на своя персонаж >>>