Дъщеря на актьора Дейвид Шуймър - Клео Бъкман Шуймър, промени изцяло визията си. 9-годишното момиче реши да се раздели с дългите си кафяви къдрици и обръсна главата си. Направи го лично майка й - Зоуи Бъкман.

Тя сподели няколко снимки от подстригването, включително от момента с използването на електрическата самобръсначка, които после изтри.

„Светът казва изгори и възстанови и децата слушат", написа Бъкман. „Виждам как младите днес оспорват нормите и стандартите по начин, по който не сме го правили, и това, наред с други неща, ми вдъхва надежда!“

Клео е единственото дете на 53-годишния актьор Шуймър и Бъкман. Двамата сключиха брак през 2010 г., но се разделиха 7 г. по-късно. "С голяма любов, уважение и приятелство решихме да се разделим за известно време, докато определяме бъдещето на нашите отношения. Нашият приоритет е, разбира се, щастието и благополучието на дъщеря ни през това предизвикателно време и затова ви молим за вашата подкрепа и уважение към личното порстранство", заявиха те в съвместно изявление през април същата година.