76-годишният актьор Арнолд Шварценегер разкри във видеосъобщение, че имал нужда от сърдечна операция преди снимките на „Терминатор 6“. Всичко е трябвало да премине рутинно, но по време на операцията се случва непредвиден инцидент.

„Бях много притеснен. Когато се събудих, лекарите внезапно се появиха пред мен и казаха: „Много съжаляваме, но не всичко мина, както планирахме“, каза актьорът.

Той отбеляза, че по време на операцията лекарите са пробили стената на сърцето и се е наложило да предприемат спешни мерки, за да спасят живота му.

„Това беше бедствие и аз бях в епицентъра му“, каза той.

Актьорът сподели, че се нуждаел от дълъг период на възстановяване след това. Той ходел много: лекарите го посъветвали да натоварва дробовете си, за да не развие пневмония, което можело да доведе до смърт. Освен това той трябвало да се върне към предварителната продукция възможно най-скоро.

"Исках наистина да започна да тренирам, да изляза от болницата възможно най-скоро. Трябваше да съм във форма, трябваше да се движа, да тичам, да вдигам предмети, да играя в екшън сцени", каза той.

Шварценегер изрази и подкрепа към приятеля си Брус Уилис, с когото често се снимаха заедно. Миналата година стана известно, че Уилис е диагностициран с афазия, а през февруари тази година семейството му съобщи, че той е диагностициран с фронтотемпорална деменция, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

"Разбирам, че той трябваше да прекрати филмовата си кариера по здравословни причини. Но както знаете, ние никога не се пенсионираме. Екшън героите се рестартират", каза той.

Вижте повече за Арнолд Шварценегер в следващото видео: