Виждали сме Арнолд Шварценегер в много и различни роли – като екшън герой, политик, любител на животните. Но най-малко сме очаквали да го видим като пътен работник, който с увереност и сръчност запълва дупки.

Решението на Арни да запълни собственоръчно дупка на пътя било продиктувано от нехайството на управата на Лос Анджелис.

Няколко седмици актьорът чакал в квартала, в който живее, да бъде поправена огромна неравност, след което взел нещата в свои ръце. В социалните мрежи актьорът сподели видео, в което показва как запълва дупката – изсипва асфалт от чувал и заравнява с лопатата.

"Днес, след като целият квартал страдаше от тази гигантска дупка, която от седмици прецаква колите и велосипедите, излязох с моя екип и я поправих. Винаги казвам: нека не се оплакваме, а да направим нещо по въпроса.“


Домът на холивудската звезда се намира в един от скъпите квартали на Лос Анджелис – Брентуд. Във видеото се вижда как жена спира колата си и благодари на Арнолд за добре свършената работа.


„За нищо! Трябва да го направим сами. Това е лудост. От 3 седмици чакам тази дупка да бъде запълнена“, отговаря Шварценегер на жената, която вероятно е съседка от квартала и също е потърпевша от неравностите по пътя.

На пресконференция преди време кметът на Лос Анджелис Карън Бас съобщи, че за управата на града е приоритет запълването на дупките, които се отворили след зимните бури в целия регион.

Как се случва друг, жизненоважен ремонт - вижте във видеото: