Арнолд Шварценегер се завръща в екшън попрището за пръв път от години с главна роля в сериала FUBAR на стрийминг гиганта "Нетфликс".

Кратък 30-секунден трейлър показва легендарния актьор от "Терминатор" зад шофьорската седалка на спортен автомобил, както и как се движи по улиците с мотоциклет. Забелязваме също Шварценегер на кей, заобиколен от красиви яхти, като актьорът пуши пура.

В шпионската комедия, в центъра на която са семейните тайни, Шварценегер в ролята на Люк - топ разузнавач, който цял живот е крил работната си самоличност от дъщеря си Ема (Моника Барбаро).

Това, което Люк не знае, е, че Ема също е прочут агент на ЦРУ, и когато дуото се свързва с обща мисия, те откриват, че в гардероба им има нещо повече от един "скелет".

Заедно с Арнолд Шварценегер, Моника Барбаро и Форчън Феймстър, във FUBAR участват още Джей Барушел, Анди Бъкли, Барбара Ив Харис (Бягство от затвора) и др. Проектът от 8 епизода ще отбележи важен етап за актьора от "Близнаци", тъй като ще бъде първата му главна роля в продукция на малкия екран.

Сериалът може да се похвали не само с големи звезди като Арнолд Шварценегер и Моника Барбаро от "Топ Гън: Маверик", но и FUBAR обещава да внесе горещина с имената, които стоят зад него.

Създателят Ник Сантора вече е работил като сценарист на големи заглавия, сред които "Семейство Сопрано", "Закон и ред", "Беглецът", а съвсем наскоро и на хитовия сериал "Ричър" на Prime Video, както и на наскоро излезлия семеен филм на Netflix "Dog Gone".

Що се отнася до добрия стар Арни, от известно време феновете не са го виждали на екраните, като последната му голяма поява беше в "Терминатор" през 2019 г.

Можем да очакваме сериалът да стартира по "Нетфликс" на 25 май 2023 г., пише още БГНЕС.

Вижте повече за Арнолд Шварценегер в следващото видео: