Холивудската звезда Аня Тейлър-Джой хвърли лайфстайл бомбата на годината досега! Звездата сподели една от най-големите си тайни - тя се е омъжила за партньора си Малкълм Макрей преди две години, пише Elle.

За да отпразнуват годишнината от сватбата им, тя сподели в Инстаграм профила си снимки и видео от церемонията им. Актрисата разкри, че е била облечена в рокля на "Диор".

"Преди две години, на първи април, тайно се омъжих за най-добрия си приятел в Ню Орлиънс. Магията на този ден е вкоренена във всяка клетка на моето същество - завинаги. Честита втора (първа) годишнина любов моя... Ти си най-готиният!", пише актрисата в Инстаграм.

"Да, това са торти във формата на анатомично сърце. Да, аз съм вампирът Лестат", пише тя към снимката на сватбени десерти във формата на човешко сърце.

Макрей също сподели снимки в Инстаграм профила си. От кадрите на двойката се вижда, че на церемонията са присъствали топмоделът Кара Делевин и фотографът Себастиан Фаена.

Оказва се, че Макрей и Тейлър-Джой са женени много по-дълго, отколкото се подозираше. През октомври 2023 г. бяха публикувани снимки от тържество в Италия, за което медиите съобщиха, че са от тяхната сватба. Тогава Тейлър-Джой видимо носеше същата сватбена рокля на италианската церемония, а някои издания съобщиха, че 150 гости са присъствали на специалния уикенд за двойката.

Двойката запази връзката си до голяма степен встрани от светлината на прожекторите. За романтичната им връзка се заговори за пръв път през май 2021 г., като двамата се ожениха година по-късно - на 1 април 2022 г. Слуховете за сватбата им се появиха за първи път в таблоидите три месеца по-късно - през юли.