Тази есен в кината ни очаква киноугощение от най-висша класа с трилър мистерията "Менюто". Номинираният за „Оскар“ Ралф Файнс ("Списъкът на Шиндлер", "Английският пациент") и младите звезди Аня Тейлър-Джой (Викингът) и Никълъс Холт ("Лудия Макс: Пътят на яростта") канят зрителите на паметно филмово пиршество, което наред с наслада за сетивата, предлага редица шокиращи изненади.     

В "Менюто" млада двойка предприема пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров, за да задоволят кулинарните си и душевни търсения, опитвайки специалното, пищно дегустационно меню, подготвено от известен майстор готвач (Файнс). Апетитите им определено биват задоволени, но с няколко нетипични съставки и на цена, която дори и най-заможните не биха могли да си позволят.

Първият трейлър на "Менюто" ни потапя в уникалната атмосфера и ритъм на филма и дава заявка за едно от най-оригиналните, провокативни и не на последно място, забавни изживявания на предстоящия есенен киносезон. 

Режисьор на "Менюто" е носителят на „Еми“ Марк Милод, познат с работата си по получилите безброй награди световни хитове "Наследници" и "Игра на тронове", а сценарият е дело на Сет Рийс ("The Onion") и Уил Трейси ("Наследници"). Продуценти са номинираният за „Оскар“ Адам Макей ("Големият залог") и Бетси Кок, а в главните роли са Аня Тейлър-Джой, Никълъс Холт, Рейф Файнс, Джон Легуизамо, Ейми Кареро, Джудит Лайт, Рийд Бърни и др.

Заповядайте да дегустирате "Менюто" от 22 ноември само в кината. Гледайте първия трейлър на филма във видеото най-горе.