Актрисата Аня Тейлър-Джой, звездата от сериала "Дамски гамбит", се е омъжила за любимия си Малкълм Макрей на малка интимна сватба, разкрива Page Six.

Щастливото събитие се е състояло в САЩ, преди актрисата да отлети за Австралия, за да продължи снимките на "Фюриоса" - предисторията на "Лудия Макс: Пътят на яростта".

Снимка: Getty Images

26-годишната актриса за първи път предизвика слухове, че е сгодена за 27-годишния музикант и актьор миналия месец, след като се появи с диамантен пръстен на годежния си пръст. Младоженците бяха забелязани в понеделник в Сидни, а Тейлър-Джой - облечена в пуловер и дънки, беше видяна да носи годежния си пръстен.

Снимка: Getty Images

Въпреки че са били дискретни, смята се, че двойката се среща от миналата година. Източници твърдят, че новоженците планират да направят по-голяма церемония, когато се върнат в САЩ.

Снимка: Getty Images

Тейлър-Джой и Макрей дебютираха на червения килим на афтърпартито на "Венити Феър" за наградите "Оскар" през февруари, а тя даде първия си публичен коментар за него пред британския "Вог" през март.

Снимка: Getty Images

Тейлър-Джой трябва да участва в следващите два филма за "Лудия Макс", включително в предисторията "Фюриоса", съобщава още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

"Онзи ден казах на партньора си, че той е моето хоби", каза Тейлър-Джой. И добави: "Най-накрая намерих човек, който с удоволствие ще седи в тишина с мен и да чете. По принцип сме едновременно на 80 и 7 години и това работи много добре".

Снимка: Getty Images

На свой ред Макрей публикува в Инстаграм снимка на двойката, облечена в "Диор" на събитие на "Венити феър", като написа: "Гордея се с това момиче".