Семейството на Ан Хечи съобщи, че американската актриса едва ли ще оцелее след автомобилната катастрофа по-рано тази седмица, при която автомобилът ѝ бе обхванат от пламъци, пише NBC.

От семейството на актрисата казват, че тя остава в кома и е получила "тежка аноксична мозъчна травма" – състояние, при което мозъкът е лишен от достатъчно кислород.

"Искаме да благодарим на всички за добрите пожелания и молитви за възстановяването на Ан и да благодарим на всеотдайния персонал и прекрасните медицински сестри", добавиха те.

Миналата седмица колата на Хечи се блъсна в двуетажна къща в Лос Анджелис и се запали, пише БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Полицията съобщи, че предварителните кръвни тестове са показали наличие на наркотици в организма ѝ - но са необходими допълнителни изследвания, за да се изключат вещества, дадени на актрисата в болницата.

От полицейското управление на Лос Анджелис съобщиха за медиите, че инцидентът се разследва като тежко пътнотранспортно произшествие, причинено от шофиране под влияние на наркотици.

Снимка: Getty Images

53-годишната Хечи е майка на две деца се е снимала във филми като "Дони Браско", "Шест дни, седем нощи" и римейка на "Психо" от 1998 г. Тя е и бивша партньорка на водещата на американско токшоу Елън Дедженерис.