Американската актриса Ан Хечи, бивша приятелка на актрисата Елън Дедженеръс, е участвала в две автомобилни катастрофи в Лос Анджелис и е била хоспитализирана, съобщава TMZ, позовавайки се на свои източници.

Според изданието актрисата първо се е блъснала с колата си в гаража на жилищен комплекс, а малко по-късно се е ударила в близка къща, пише БГНЕС.

"Инцидентът е станал малко след обяд в района на Мар Виста в Лос Анджелис. Очевидци разказват пред TMZ, че актрисата е шофирала син "Мини Купър" и се е блъснала в гаража на жилищен комплекс. Жителите на комплекса се опитали да изкарат Ан от колата, но тя се върнала назад и потеглила. Малко по-късно тя се блъснала в близка къща, което довело до пожар", пише изданието.

Отбелязва се, че пожарът се е разпространил и в къщата. Изданието публикува снимка на Хечи в кола, на която до нея се вижда бутилка с червена тапа. TMZ смята, че бутилката може да е съдържала алкохолна напитка.

Снимка: Getty Images

Изданието пише, че актрисата "изглежда е претърпяла тежки изгаряния", но степента им е неизвестна. Според TMZ Хечи е настанена в болница и се очаква да оцелее. Междувременно CNN съобщи, че състоянието на актрисата се смята за критично.

Ан Хечи е родена през 1969 г. в американския щат Охайо. Известна е с ролите си във филми като "Вулкан", "Дони Браско", "Шест дни, седем нощи", като броят на филмите, в които участва, е няколко десетки. През 1991 г. Хечи получава наградата "Ейми" за ролята си в "Друг свят". Връзката на Хечи с колежката й Елън Дедженеръс беше широко обсъждана в САЩ.

Вижте повече за Елън Дедженеръс във видеото по-долу: