Актрисата Алисия Силвърстоун се включи в играта на приложението за срещи „Бъмбъл“, в която получава въпроси и трябва да отговори. Един от най-любопитните отговори беше на въпроса „Какво си мислиш след две чаши вино“.

„Време за секс“, отвърна актрисата. „Затова не пия на срещи. Ако не харесваш човека срещу себе си, изведнъж започваш да го харесваш, защото си си пийнала. Ново правило – никакъв алкохол, докато не реша, че вече те харесвам.“

Снимка: Getty Images

Силвърстоун беше омъжена от 2005 г. до 2018 г. От тогава не знаем да има мъж до нея и изглежда тя не е загърбила интимния си живот напълно. Актрисата сподели, че от доста време се интересува от приложения за срещи.

Снимка: Getty Images

„Винаги са ми звучали много впечатляващо“, обясни тя. „Отварят много възможности на хората и създават надежда. Чувала съм много красиви истории. Струва ми се, че това вече е обичайното. И има логика – като да отидеш на бар, но по-ефикасно.“

Приложението „Бъмбъл“ е подобно на „Тиндър“ и други приложения за срещи, но различното при него е, че при хетеросексуалните потребители само жените могат да направят първия контакт. Приложението има над 55 млн. потребители в 150 страни.