Холивудската актриса Алисия Силвърстоун озадачи много хора, след като призна, че редовно си взема вана заедно с 9-годишния си син Беър. Алисия и бившият ѝ съпруг, от когото е детето, се редуват да го гледат и когато е в дома на майката, двамата често се къпят заедно.

Това не е първият път, в който методите за отглеждане на сина ѝ озадачават хората. През 2012 г., докато Беър беше още бебе, Алисия сподели, че го храни като сдъвква храната, преди да му я даде да я яде.

Снимка: Getty Images

Тя е изказвала и опасения си за вредата от ваксините. През 2014 г. публикува книга, в която сподели убеждението си, че този въпрос се нуждае от много по-задълбочени изследвания, за да се разкрият всички възможни негативни ефекти, които ваксините могат да имат върху детето. Алисия Силвърстоун разкри, че има приятели, чиито деца са били увредени, след като им е била сложена ваксина.

Хората казват много различни неща”, сподели тя в интервю за “Ню Йорк Таймс”. “И аз си казах “какво по дяволите”. Сега се гордея с това, защото не е лесно да си човекът, който говори истината. Трудно е да си човекът, който казва това, което другите искат да чуят.

9-годишният Беър също така е вегетарианец, но представители на актрисата твърдят, че това си е негово лично решение и не е наложено от майка му.

Беър е син на Алисия от брака ѝ с музиканта Кристофър Ярецки. Алисия и Кристофър се разделиха през 2018 г. след почти 13 години заедно.

Снимка: Getty Images

Актрисата стана изключително популярна през 1995 г. благодарение на превърналия се в култ филм “Баровки”, но съвсем скоро след това участва във филма “Батман и Робин” (считан за един от най-слабите правени някога), който на практика уби кариерата ѝ и сложи край на поредицата за маскирания отмъстител, докато през 2005 г. Кристофър Нолан не ѝ вдъхна нов живот.