Младият Актьор Том Фелтън се прочу и винаги ще остане известен с ролята на Драко Малфой в поредицата за Хари Потър. Ролята на баща му във филмите се изпълняваше от талантливия британски актьор Джейсън Айзъкс. И макар филмовата поредица да приключи преди 9 години, Айзъкс отново влезе в ролята на Луциус Малфой, за да поздрави екранния си син за рождения ден.

Том Фелтън на премиерата на шестия филм за Хари Потър
Снимка: Getty Images

На 33-тата годишнина на Том Фелтън, Джейсън Айзъкс сподели тяхно селфи в Инстаграм профила си:

Синко, от днес вече си на възрастта на Исус“, написа Айзъкс. „В тези странни и мрачни дни, ти винаги си лъч светлина за мен. Благодаря ти, че правиш пакости, музика и магия за феновете (и за всички останали). Честит рожден ден! Обичам те, хлапе. От фалшивия ти татко.“

Тъй като Драко Малфой и баща му, макар и да са на тъмната страна в поредицата за света на магьосниците, са едни от най-любимите на феновете персонажи, съобщението на Джейсън Айзъкс зарадва всички почитатели на екранизациите по романите на Джоан Роулинг.

Том Фелтън като по-млад
Снимка: Getty Images

Преди години популярността на Том Фелтън беше толкова голяма, че авторката на книгите трябваше да припомни на почитателите си, че Драко Малфой и Том Фелтън са различни хора. И макар Том да е страхотно момче, Драко е отвратителен човек.

Самият Том Фелтън избра а прекара празника си заедно с най-близката до себе си жена – собствената си майка. Фелтън сподели снимка в своя Инстаграм:

Мама и аз прекарахме чудесен ден в Лондон“, написа той.