В книгите за Хари Потър има едно създание, наречено богърт, което може да променя формата си и да се превръща в най-големите страхове на хората. Ако то се изправи срещу актьора Том Фелтън, вероятно ще се преобрази на самия него, но с години по-стар. Като много деца актьори, Фелтън се променя все повече и се отдалечава от образа, с който стана известен.

Неотдавна 32-годишният актьор сподели снимка в Инстаграм, на която позира до изображение на Драко Малфой от „Хари Потър“. На нея Фелтън, който изпълни ролята на Драко, е едва на 13. По това време хиляди млади момичета по цял свят бяха влюбени в Драко Малфой и дори се наложи авторката на книгите са пояснява, че Драко и Том Фелтън са различни личности – Том е страхотен, а Драко е отвратителен.

Под снимката Фелтън написа само „Остаряването е к*чка“. Като коментар под публикацията на Том актьорът Матю Луис, който също участва във филмите за Хари Потър, написа: „Говори за себе си, приятел. Всъщност Люис, който играе ролята на непохватния Невил Лонгботън, се промени много в пубертета и макар да беше избран заради по-грозноватия си външен вид, в крайна сметка се превърна в един от най-сексапилните актьори в поредицата.

Противно на персонажите си във филмите, Том Фелтън и Матю Луис са много добри приятели. Наскоро Фелтън дори сподели, че е направил опит да привлече другия актьор от „Грифиндор“ в дом „Слидерин“. В книгите за „Хари Потър“ „Слидерин“ и „Грифиндор“ са враждуващи домове в училището за магия.

Интересно е, че Матю Луис не е единственият екранен противник на Том Фелтън, с когото той е в много добри отношения в реалния живот. Всички фенове знаят за приятелството му с Рупърт Гринт (Рон Уизли) и Ема Уотсън (Хърмаяни Грейнджър). Том Фелтън дори качи снимки с Ема, които възродиха слуховете, че между двамата може да има нещо.