bTV Radio на 101.1 FM дава възможност на всички да чуят любимите си предавния, докато шофират, вървят…

С други думи - дори и да сте пропуснали „Тази сутрин”, „Тази събота”, „Тази неделя”, „Код: Криминално”, „Хрътките”– „Нека говорят...”, „Шоуто на Слави”, „Търси се...”, „Преди обед”, „Отпечатъци” или пък сте фенове на спорта и не сте пред телевизора в неделя за „Зона спорт” – настройте радиата си на честота 101.1.

Ако пък сте жадни за информация - слушайте новинарските емисии на bTV Radio, които ще бъдат излъчвани на всеки час. През останалото време ще ви забавляват две предавания на Младен Петков. От 13:30 – 15:00 часа в предаването „За София” водещият ще информира за най-новото в сферата на технологиите, музиката, модата, културата и ще предизвиква техните познания за случващото се по света и в България.

В часовете между  17:30 и 19:00 часа Младен ще прави задръстванията по-забавни и полезни с „Разговор в трафика”. Той ще информира за предстоящи събития в столицата, ще подготвя предложения за прекарване на вечерта и ще обобщава новините от изминалия ден. В предаването слушателите на bTV Radio ще могат да чуят и някои от най-добрите репортажи от bTV Новините.