Преди много години те са били свързани с пъпна връв. По-късно решават да се свържат и с общи татуировки. Вижте кои известни родители и техните деца решиха да се татуират заедно или с еднакви татуси. 

1. Брук Шийлдс и дъщеря й си направиха еднакви татуировки - калинка. Поводът за този спомен за цял живот беше навършването на пълнолетие на Роуън. Актрисата от "Синята лагуна" избра за място на татуировката си лявата китка. Дъщеря й пък предпочете да татуира десния си глезен. 

Силната връзка между майка и дъщря Роуън показа и с избора си на тоалет, когато завърши училище. На  абитуриентския си бал тя се появи с червената рокля, която майка й е носила на номинация за "Златен глобус" преди 23 години. 

2. Лиса Мари Пресли и покойният й син Бенджамин също са свързани и с обща татуировка. Дъщерята на Краля на рока има татуировка келтски възел. Помолена да сподели историята на татуировката, тя обяснява на феновете си, че тя е посветена на сина й.

Двамата се татуирали заедно през 2009 година в Деня на майката. 

Той е неин син от Дани Киоу, с когото сключиха брак през 1988 г., но се разведоха през 1994 година. Бенджамин се самоубива, когато е на 27 години. 

3. Джейда Пинкет Смит има същата татуировка като дъщеря си Уилоу и майка си Адриен - разцъфващ лотус. Рисунката прилича на малка плетеница, като цветето първо е пъпка, след това пораства и накрая е с голяма корона. Всеки цвят представя една от тях трите - баба, майка и внучка.

И трите са направили татуировките си на ръцете, но на различни места. 

4. За рождения ден на покойната Кари Фишър дъщеря й Били Лурд си направи сходна с нейната татуировка. Дизайнът е леко различен, но темата е обща - небето и звездите.

Били Лурд избира за място на татуировката си десния глезен.

5. Криси Тейгън и Джон Леджънд си направиха татуировки, котио са еднакви и посветени на децата им.

Двойката си татуира имената на децата и на партньора си, а също и рождените им дати. 

6. Джейсън Момоа има еднакви татуировки със съпругата си Лиза и с доведената му дъщеря Зои Кравиц. 

Той има част от стих на предмишницата си. Оказва се, че съпругата му и дъщеря й от певеца Лени Кравиц имат същия татус на същото място. Надписът е на френски - „etre toujours ivre“ (приблизителен превод „бъдете винаги опиянени“).

Интересен факт е, че по цялото си тяло Зои има общо 55 татуировки. 

7. Ванеса Брайънт и Натали Брайънт също са си направили еднакви татуировки. Майка и дъщеря си оргнизираха специален момент заедно, почитайки легендата на отбора на "Лейкърс" Кобе Брайънт и покойната му дъщеря.  

Вдовицата на легендарния баскетболист сподели процеса на татуирането, който е продължил общо 7 часа. Тя показа татуировка с надпис „Mambacita“ и пеперуда. 

Натали пък избира за място на татуировката си един от пръстите си.