Макар и разделени, Ирина Шейк и Брадли Купър често прекарват времето си заедно със своята дъщеря. Така двойката недвусмислено показа, че раздялата може да е цивилизована, а приятелските отношения - запазени. 

Бившата звездна двойка е била забелязана на разходка в Ню Йорк в края на юни. И никой, който не знае историята им, не би заподозрял, че те не са семейство, което живее заедно и се обича. Ирина носи свободна тениска с принт на опашка на русалка, докато актьорът от "Наръчник на оптимиста" е прегърнал дъщеря им Леа.  

В началото на месеца тримата отново прекарваха времето си заедно, като тогава особено впечатление направи момичешкият аксесоар, който Купър носеше на главата си - розова диадема. От снимките често се вижда, че и Ирина, и Брадли са усмихнати. Явно си прекарват добре, когато са заедно. 

 

Макар Ирина Шейк да излезе от тази връзка, споделяйки, че ще се отдаде на работата и не желае да влиза в нова, медиите упорито говорят за отношенията й с Кание Уест. А те не са само приятелски. 

Все пак никой мъж не е незаменим, дори и да е Брадли Купър. Незаменим е само като баща на Леа. Този баща, който обича да я носи на конче.

Следвайки периодичността на снимките, няма как да не забележим, че срещите на Шейк и Купър са поне 2 пъти месечно. А може би дори и по-често. Това определено говори за добре запазени отношения помежду им. 

Всеки от тях подава ръка на дъщеря си на дневните им разходки. Леа наистина е силно обединяващо звено между модела и актьора. А когато се измори да ходи, татко винаги е там, за да я носи. 

Ирина пък предпочита да вози малката Леа в количка, макар тя да е вече на 4 годинки. 

Независимо от това как ще се развият отношенията на Брадли Купър и Ирина Шейк в бъдеще, важното е, че към настоящия момент разделените определено си прекарват добре времето заедно.