Сигурно сте се замисляли какви са отношенията между най-големите звезди от женски пол в Холивуд, съществува ли истинско приятелство между тях или битката за слава и признание взема надмощие над истинското приятелство. И ние се запитахме същото затова се поровихме за по-сериозна информация по темата, а резултатът е повече от задоволителен. Лъскавите рокли, скъпите имения и бляскавият живот не могат да отнемат чисто човешките измерения на едно от най-красивите отношения между хората – а именно приятелството. Убедете се сами.

  • Nadia от Deep Zone Project и нейната най-добра приятелка
  • Сантра и нейната най-добра приятелка
  • Кой спечели подарък от H&M през третата седмица от месеца на женското приятелство
  • 5 страхотни филма за женското приятелство
  • Виктория Терзийска и нейната най-добра приятелка
  • Нели Хаджийска и нейната най-добра приятелка
  • Кой спечели подарък от H&M през втората седмица от месеца на женското приятелство
  • Деси Бакърджиева и нейната най-добра приятелка
  • Евелин Костова и нейната най-добра приятелка
  • Кой спечели подарък от H&M през първата седмица от месеца на женското приятелство

Наоми Уотс и Никол Кидман

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


И двете са блестящи и мегаизвестни актриси. Освен този факт, който ги свързва, Наоми и Никол са изключително добри приятелки. Медиите отвъд океана дори често ги наричат Nicome – съчетание от имената на двете. Запознават се в Австралия, където учат заедно. През 1991 година имат честта да си партнират във филма „Flirting”. Кидман и Уотс са пример за истинското женско приятелство, което продължава независимо от успехите и паденията вече повече от 20 години.

 

Виктория Бекъм и Кейти Холмс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Фешън гуруто Виктория Бекъм и Кейти Холмс, която не беше известна като най-стилната актриса преди време, се срещат по време на Седмицата на модата в Париж през 2007 г. Тогава откриват колко общо имат помежду си. Според футболната съпруга това, което ги обединява е тяхната еднаква женска природа.

 

Кейт Уинслет и Рийз Уидърспуун

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Сигурно ще предположите, че двете се познават от червения килим, церемониите по връчване на престижни филмови награди или коктейлите, на които постоянно ги канят. Съвсем не. Русокосите актриси се опознават чак, когато стават съседки. Кейт Уинслет позвънила на вратата на Рийз, когато тя била новодомка, с предложение да запознаят децата си, които били на една възраст. Съвсем между другото Кейт вметнала „О, почти 9 часа е, а аз нямам нищо за пиене, имаш ли вино?”. Останалото според двете е история – историята на тяхното приятелство. Макар да са толкова близки, двете никога не са играли в един филм, но Рийз винаги е искала това да се случи.

 

Лив Тайлър и Кейт Хъдсън

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Лив и Кейт се срещат през 90-те г. на миналия век  в Калифорния, където учат заедно. Като деца на известни родители (Лив е дъщеря на Стивън Тайлър от “Аеросмит, а Кейт – на Голди Хоун), двете от самото начало се сближават и започват да споделят общи интереси. Кариерите и животът им се развиват паралелно, така че и по-натам те остават обединени около куп общи неща – и двете стават известни актриси и по-късно млади майки. Тайлър и Хъдсън често са засичани заедно на разходка из Ню Йорк с техните синове, чиято разлика е само 11 месеца.

Гуинет Полтроу и Мадона

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Гуинет Полтроу споделя, че винаги се е възхищавала на поп иконата. Приятелството им се завръзва чак през 2002 г., когато Мадона се премества в Англия, когато се оказало, че двете имат общ фитнес инструктор. И не само – певицата и актрисата споделят общи възгледи за живота, перфекционизма, мисленето. Гуинет винаги е казвала, че уважава Мадона за нейната решителност и непоколебимост и се наслаждава на начина, по който двете успяват да се забавляват.

 

Салма Хайек и Пенелопе Круз

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Освен че и двете са латино красавици, добре познати от големия екран, Салма и Пенелопе са изключително близки приятелки от повече от 10 години. Запознават се на летището, точно когато Пенелопе пристига в САЩ от Испания, за да участва в първия си холивудски филм. Тогава Салма й предложила услугите си на добронамерен преводач и екскурзовод. През 2006 г. двете се превъплъщават в ролята на секси банкови обирджийки във филма „Bandidas”. Споделят, че заедно обичат да се забавляват и обикалят света.

 

Дженифър Анистън и Кортни Кокс

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Още от самото начало Дженифър и Кортни стават най-добри приятелки не само на екрана, но и в реалния живот.  Анистън често споделя колко шокирана останала от откровения и прям характер, който Кокс демонстрирала при запознанството им. Явно това е било разковничето, за да се превърне дружбата им в неразрушима и вечна. Днес двете често ходят заедно на почивка и прекарват време заедно – точно като най-добри приятелки.

 

Бионсе Ноулс и Кели Роуланд

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Запознанството им датира от времето на “Destiny’s Child”, когато двете са част от момичешката група, която бързо успя да превземе световните музикални класации. Скоро професионалните им пътища се разделят и всяка от тях прави солова кариера, но личните отношения между тях са прераснали на по-високо ниво. Често в интервюта Кели Роуланд нарича Бионсе своя сестра, благодари й за подкрепата и я сочи като един от най-близките хора до нея.

 

Дженифър Гарнър и Джесика Бийл

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Двете стават близки през 2010 г.  по време на снимките на филма „Valentine's Day”. Гарнър споделя, че много често й се слува по време на снимки тя да е единствената жена на снимачната площадка. В този случай обаче се радвала, че Джесика Бийл е била наблизо.

 

 

Мерилин Морно и Ела Фицджералд


Докато множество игрални и документални филми запечатват живота на двете известни дами – секссимволът на цяла една епоха Мерилин Монро и кралицата на джаза Ела Фицджералд, медиите често забравят, че двете са били изключително близки приятелки. Мерилин била луда по музиката на Ела и я подкрепяла в борбата й с расизма още в началото, когато било изключително трудно цветнокож изпълнител да се наложи на сцената. През 1955 г. в продължение на седмица Монро посещавала клуба, в който пеела Ела и винаги сядала на първия ред.