В месеца на женското приятелство поканихме Нели Хаджийска ("Търси се") да разкаже за най-добрата си приятелка. Четете внимателно текста, защото ако искате да спечелите подарък от H&M, трябва да посочите кой аксесоар принадлежи на описаната по-долу дама. И така...

Кратка история на вашето приятелство:

Коя е тя?
Тя е Мария Писарова, на 35 години, майка на 3 момчета, родени в рамките на 5 години – т.е истинска героиня! Художничка е, а картините й са толкова абстрактни, щури и неповторими, колкото е и самата тя.

От кога се познавате?

Нашето приятелство датира от първи клас!!! Още в първият учебен ден си я избрах с думите "Момиченце, мога ли да те хвана за ръка?" и до днес не сме се пускали никога! Карма ли е, съдба ли – не знам, но със сигурност нашата огромна обич и приятелство е свише!Какво ви сближи и ви направи наистина приятелки?
Ние пораснахме заедно, просто изживяваме животите си заедно... от първи клас досега е присъствала във всички трудни и щастливи моменти в живота ми, т. е. близо 30 години сме истински заедно. На 18 години се ожени за моя първи братовчед Милен и така ми стана и роднина. Години след това тя ме запозна със съпруга ми, а сега е кръстница на сина ми!

Какво наистина обичаш в нея?
Обичам всичко в нея! Обичам смехът й, лудостта й, силата й, обичам душата й – тя има изключителна ценностна система, почти в онзи библейския смисъл на думата и винаги е могла да бъде и мой коректив. Имам й пълно доверие, мисля, че ни свързват невидими въздушни мостове, по които се спуска информацията една за друга и дори не е нужно дълго да си говорим, за да се разберем. Иначе обичам умението й винаги да ме разсмива – с нея винаги се смеем на всичко, успяваме да се надсмеем дори и на най-трудните моменти и най-големите драми – смехът - това си е нашата лична терапия!

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Мария! Към аксесоарите >>