Надежда Петрова (Nadia) е вокалистка на една от най-успешните български формации - Deep Zone Project (които междувременно чукнаха 15 години на 3 март 2014 г.). Наскоро пък стана ясно, че Nadia е покорила сърцето на един друг наш любимец - Иван Тишев, познат като Тино от "Революция Z".

В месеца на женското приятелство поканихме Nadia да разкаже за най-добрата си приятелка. Четете внимателно текста, защото ако искате да спечелите подарък от H&M, трябва да посочите кой аксесоар принадлежи на описаната по-долу дама. И така...

Кратка история на вашето приятелство:

Коя е тя?
Моята приятелка се казва Диляна Милева, на 25 години е и се занимава с мода!

От кога се познавате?
Заедно сме от бебета, дори не знам колко точно са годините... По мои груби сметки - около 23 :))))

Какво ви сближи и ви направи наистина приятелки?
Както казах, пътищата ни се пресичат от деца, тъй като родителите ни са много близки приятели. Животът и ситуациите в него са ни сплотили толкова много. От малки сме били винаги една до друга, давали сме си съвети, помагали сме си, правили сме хиляди детски глупости заедно... Подкрепяли сме се дори в моменти, в които сме имали разни тийнейджърски разногласия.

Какво наистина обичаш в нея?
Винаги съм се възхищавала на нейния интелект! Тя е супереродирана личност, освен,че е много красива, тя е и толкова крехка, женствена, забавна... Тя е една страхотна, интелигентна млада дама и съм изключително щастлива, че сме запазили това прекрасно приятелство в годините... :))))

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Диляна! Към аксесоарите >>