В месеца на женското приятелство поканихме Сантра да разкаже за най-добрата си приятелка. Четете внимателно текста, защото ако искате да спечелите подарък от H&M, трябва да посочите кой аксесоар принадлежи на описаната по-долу дама. И така...

Кратка история на вашето приятелство:

Коя е тя?
Моята най-добра приятелка се казва Лили, на 30 години е, работи в международна фирма, но в общи линии по душа е доста артистичен човек.

От кога се познавате?
От много отдавна – от първата година в университета, което прави цели 9 години.

Какво ви сближи и ви направи наистина приятелки?
Тя беше много близка приятелка на една моя позната, с която изобщо не се харесвахме, дори може да се каже, че се мразехме. И Лили й беше най-добрата приятелка тогава. Изобщо не се харесахме в началото така да се каже, но първия път, когато я видях ми направо много голямо впечатление как е облечена, защото беше облечена много готино. Това, което после много ни сближи, беше фактът, че имаме много подобно чуство за хумор и сега смехът е нещото, което наистина много ни обединява.

Какво наистина обичаш в нея?
Наистина обичам в нея това какъв човек е. Качествата, които са ми най-важни са, че има такова чувство за хумор и, че мога да й кажа абсолютно всичко, без да се притеснявам.

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Лили! Към аксесоарите >>