Виктория Терзийска, позната още като Вики от "Мастило", е следващият наш гост в Месеца на женското приятелство. Тя е любима наша приятелка, но този път ще говорим не за нея, а за нейната най-добра приятелка.

Четете внимателно текста, защото ако искате да спечелите подарък от H&M, трябва да посочите кой аксесоар принадлежи на описаната по-долу дама. И така...

Кратка история на вашето приятелство:

Коя е тя?
Диана Алексиева (Диди) - телевизионен журналист, майка на две страхотни деца, забързана жена, лудо момиче и емоционална моя приятелка!

От кога се познавате?
Познаваме се оооооот... отдавна :))))))). Всъщност ни запозна едно предаване, на което и двете във времето бяхме водещи - "Българският Топ 100"! Аз се отказах да го водя заради хилядите ми ангажименти с бандата, а Диди по-късно си тръгна, защото в редиците на стоте числа започна да се промъква чалгата! Виждаш колко достойни момичета бяхме :))))! Още тогава осъзнах, че всъщност с Диди се познаваме отдаааавна, може би от друг живот. Почувствах я много близка и просто си станахме приятелки, ей така.

Какво ви сближи и ви направи наистина приятелки? 
Между нас има толкова много истории! Били сме заедно в брутално различни ситуации - в скъпи ресторанти с празноглави мъже, в готини барове със симпатични мъже, танцували сме до пет часа сутринта, на една Нова година във Варна, и сме се търкаляли в калта, и сме тичали до припадък в крепостта ФОРТ БОЯРД насред Атлантическия океан. А въобще не искам да споменавам, че винаги от някъде изкачат общите ни гаджета!!! И тогава става най-смешно :))))))!

Какво наистина обичаш в нея?
Обичам отдадеността й на всяка ситуация на сто процента. Независимо дали се отнася за нещо сериозно или за веселба, Диди винаги е готова да се раздаде докрай! Обичам и това, че мога да си говоря с нея със знаци, с очи, без думи... Имаме си кодови изрази, които само ние си разбираме... Сега ви пиша всичко това и усещам, че си я обичам, това е необяснимо.

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Диди! Към аксесоарите >>

 

Какво в стила й я прави различна и уникална?
Диана има уникален стил на обличане! Тя много харесва шапките, романтичните дрехи, фините материи! Обича цветя :))

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Диди!

Правила на играта с H&M >>

Не забравяйте, че част от аксесоарите вече са раздадени!

Какво искаш да й кажеш (дори ако вече си й го казвала)?
Искам да й кажа, че дори и да не стигнем до куфара на Васко Ананиев, смятам, че сме достойни всеки мъж да носи нашите куфари - оттук до края на света!:))))