Краят на септември е обичайното време за избор на училище за чуждоезиково обучение. Предлагаме ви няколко съвета, които да улеснят избора ви:

Първо: Търсете утвърдена институция с международен опит, признание и успехи

Училища ЕВРОПА са член на най-престижните европейски образователни мрежи: International Certificate Conference - Europе, Lingu@net Europa, Euro-Languages Net, и работят в тясно сътрудничество с над 50 организации от различни страни по различни европейски и международни проекти.

Второ: Преподавателите трябва да са специалисти с опит в работата както с деца, така и с възрастни

Училището да има методическо осигуряване – система за текущо оценяване и сертифициране по Общата европейска езикова рамка, непрекъсната квалификация на преподавателите.

За постигнати високи резултати Училища ЕВРОПА са отличени с Европейски езиков знак за качество и иновативни практики от Европейската комисия и Министерството на образованието на Република България.

Трето: Оригинални учебни системи на престижни издателства

Модерно обучение с използване на аудиовизуални технически средства, мултимедия, интерактивни дъски. Учебните програми са разработени в сътрудничество с University of Westminster - Лондон и International Certificate Conference - Europe, и са одобрени от НАПОО.

Четвърто: Поинтересувайте се какви сертификати издава училището, подготвя ли за международни изпити

От началото на 2011 г. ЦЕБО 99 ООД-Училища ЕВРОПА има статут на одобрен Център за подготовка на изпитите за придобиване на международно признати сертификати на  Cambridge ESOL, а от месец юли 2011 веригата за чуждоезиково обучение "Училища ЕВРОПА", изградена от ЕСЕТ ООД, е оторизиран Център за провеждане на изпити на Cambridge ESOL под името ЕСЕТ-Училища Европа с индивидуален изпитен номер BG015. ЦЕБО 99 ООД-Училища ЕВРОПА предлага обучение за подготовка за явяване на изпити за международно признати сертификати за нива от А1 до С2, които включват ученици и възрастни.

Успешно завършилите получават сертификат от ЕСЕТ и International Certificate Conference - Europe, съгласно Общата европейска езикова рамка, Europass и Европейско езиково портфолио.

Пето: Възможност за избор на курса, от който се нуждаете -

за деца или за възрастни - целогодишен, интензивен, вечерен, съботно-неделен и т.н. Доказани резултати в чуждоезиковото обучение.

Успеваемостта на възпитаниците на Училища ЕВРОПА на изпитите за сертификатите на Кеймбридж FCE, CAE и CPE през годините неизменно е над 90%.

И накрая, тъй като за нас най-важни са децата, съветът ни е: изберете училище , което може да го преведе по целия път в овладяването на английския език - от азбуката до международно признатия сертификат.

Обичайна практика в Училища ЕВРОПА. За повече информация посетете интернет сайта на училището.