Ако се доверявате на подмладяващи продукти, ще влезете в конфликт с актрисата и носителка на „Оскар“ Рене Зелуегър. 53-годишната звезда, която изигра ролята на Бриджит Джоунс, е твърдо против използването на подобен вид козметика.

Снимка: Getty Images

„Всички тези реклами, които ни казват, че няма да изглеждаме на възрастта, на която сме, ако си купим техните кремове и боклуци, ме карат да си мисля: „Какво искате да ми кажете, че съм по-малко значима, защото съм на 53?“, каза тя в интервю за вестник „Sunday Times“. „Има разлика между това да искаш да си най-добрата версия на себе си и да си жизнена и това да искаш да си нещо, което не си.“

Още преди да навърши 50 години, Рене сподели, че с нетърпение чака тази възраст и очаква тя да е по-добра, отколкото когато е навършила 20. Актрисата смята, че възрастта в никакъв случай не е недостатък.

Снимка: Getty Images

„За да си жизнена и красива, трябва да приемеш възрастта си“, каза още тя. „Иначе все едно се извиняваш, а в това няма нищо красиво.“

Не всички обаче вярват, че външният вид на Рене Зелуегър се дължи единствено на нейната „жизненост“ и приемането на възрастта ѝ. Пред 2016 г. се появиха слухове, че актрисата се е подложила на пластична операция.

Някои почитатели на Рене Зелуегър подозират, че тя се е подлагала на пластични операции
Снимка: Getty Images

Тогава тя трябваше да опровергава слуховете в медиите и заяви, че никога не е променяла оперативно нещо по външния си вид.

„Не че ви влиза в работата, но никога не съм променяла лицето си и не съм си правила операция на очите“, написа тя тогава.

Още за пластичната хирургия: