Джейн Фонда нищо против да говори откровено по въпросите на водещия за секса в зряла възраст, като 84-годишната звезда даде интервю за радиошоуто на Анди Коен.

В момента актрисата описва личния си живот с думата „соло“, но на въпроса на Коен дали е вярно, че сексът става все по-добър с годините, тя отговори утвърдително:

„Мисля, че е. Струва ми се, че с възрастта жените престават да се страхуват да говорят за това, което искат. Знаете ли, ние губим толкова много време, само защото не искаме да кажем директно: "Чакай малко, чакай, по-бавно. И малко наляво." Е, виждате ли, никога не ни се иска да кажем това. Но когато остарееш, вече си мислиш: „Е, да, знам какво искам, дай ми каквото искам“.

Фонда, която стана известна през 60-те, а през 80-те беше смятана за "кралицата на аеробиката", продължава редовно да се снима за лъскавите издания, а журналистите често й задават въпроси за нейната възраст.

В наскорошно интервю Джейн каза: „Знам, че звучи странно, но остаряването е страхотно. Поне определено е по-добре от алтернативата - да умреш”.

Звездата каза, че се е "чувствала по-стара на 20" и в младостта хората, според нея, имат много повече трудности. Не могат да решат какво искат да правят, какво искат от живота:

”Сега е по-лесно, казваш си: „О, вече имах всичко и изобщо не ми пука.“ Ти си много по-спокоен, по-дружелюбен към света, като цяло по-щастлив. И вие разбирате добре кое има значение и кое не, така че не мъкнете целия този допълнителен багаж със себе си“, твърди актрисата.

Фонда беше омъжена три пъти. Преди пет години тя се раздели с приятеля си, музикалния продуцент Ричард Пери, с когото прекара осем години. След това актрисата каза, че е "зарязала срещите" и е щастлива сама, пише още БГНЕС.