Радка Булман е на 37 г., от Девня. Живее в Австрия и работи като касиер. Омъжена е за австриец и гледа бебето си. Най-голямото й удоволствие е да следи кулинарни предавания. Влиза в MasterChef, за да покаже какво може в най-голямата кухня в България, а след това да отвори рибен ресторант във Варна или София.

Разкажи ни малко повече за себе си.
Аз съм на 37 години, майка на две прекрасни деца. Омъжена вече 13 години. Много съм любопитна и отворена за всичко. Обичам новите неща, радвам се на живота и нося розови очила.

Кое е първото нещо, което сготви в живота си?
Картофена манджа с фиде.

Защо реши да участваш в MasterChef? Какво смяташ, че можеш да покажеш?
Не се записах аз. Сестра ми и съпругът ми го плануваха, без аз да зная. Беше изненада, но съм им много благодарна. Това беше голямата ми мечта.

Успя ли вече да научиш нещо ново (кулинарна техника, обработка на продукти, друго)?
В кухнята на MasterChef научих техники за приготвяне на сосовете, как да обезкостя кокошка, без да я режа на парчета, и как да работя със сифон. 

Кой от журито ти се струва най-взискателен и защо?
Шеф Роу тя е като меч - разрязва с поглед. Иска, когато готвим, всичко да е перфектно и изключително красиво. За мен тя е най-взискателната.

Мотото на MasterChef тази година е „Добрият вкус“ – с какви подправки можеш винаги да подобриш вкуса на ястието/ кои използваш най-често?
Без сол и пипер нищо не става.