Моника, Петър и Емилия изгубиха отборната битка и „Елбетица“ трябваше да гласува кой от тримата ще напусне риалитито.

Никой не гласува срещу работливата Емилия, която мнозина наричат "майката на Фермата". Петър получи 3 гласа, а Моника – 9.

Снимка: bTV Media Group

Така 28-годишната дама от Асеновград стана третият участник, напуснал "Фермата" 9 след Неделина и Цветина.

Снимка: bTV Media Group

„Много любов и емоции ще отнеса у дома. Имаше любов, аз затова и влязох. Преживях това, за което бях дошла. Оставям да се развиват хората, които имат по-дълбока мотивация от моята. Аз съм щастлива и доволна от това, което се случи във Фермата“ – сподели Моника при своето напускане.

Снимка: bTV Media Group


Коя е Моника Пепеланова?

Моника Пепеланова е на 28 години, от Асеновград, но е живяла в Смолян и Пловдив, а сега и в София. Софтуерен инженер. Необвързана.

Снимка: bTV Media Group

Жена, която търси себе си. Сменила е куп градове, образования и професии. На 18 години преживява тежка травма, за която все още не е готова да говори пред непознати.

Отгледана е в голяма къща, пълна с роднини, постигащи всичко с труд и упоритост. Семейството е нейният най-голям източник на енергия. „Прабаба ми Босилка казваше: „Вдъхвай и усещай, момичето ми. Живей го този живот, защото ще дойде ден, когато сърце ще рипка, ще иска да играе, но крака сили няма да имат да го сторят, ни очи ще виждат, ни уши ще чуват. Живей го този живот с цялото си сърце”. Тези думи така жигосаха съзнанието ми, че до ден днешен още парят. И аз ходих по жарава, ходих и по лед“, казва Моника. В момента няма връзка, но търси любовта. Мечтае да изгради дом и семейство.

Влиза във „Фермата“, предизвикана от сестра си. „Нарече ме бъзла и аз се записах на кастинг. Карам мотор 600 кубика. Щом него успявам да вдигна, значи ще се справя и в предаването“, казва тя.

Снимка: bTV Media Group

Повече за "Фермата" 9 ще откриете в сайта на риалитито. Целите епизоди можете да гледате в btvplus.bg