„Заедно сме и сме много щастливи!“ – споделиха Валерия и Евгени при първото си съвместно интервю.

Валерия призна, че нарича Евгени Рошльо и романтиката между двамата се е запазила.

„До вчера беше много сложно, защото трябваше да се крием. Слагах качулки, маски, очила… Всъщност след пандемията, ако сложиш маска, те гледат още повече. Веднъж излизах от един блок и ученици от близкото училище ме разпознаха. Върнах се и звъннах на Валерия, която пътуваше с такси, да се забави малко. Учениците половин час обикаляха около блока и ме търсиха“ – разказа Евгени за трудностите около запазването на връзката им в тайна.

Снимка: Лилия Йотова

Николаос припомни видеото на Теа Шопова, показващо как Евгени гледа първия епизод на "Ергенът" до жена, която в гръб прилича на Ирина Карабаджак. Оказа се, че това е една от редакторките на предаването, но в клипа има детайл, който, за щастие, никой не е забелязал – вижда се кучето на Валерия.

Водещият попита Валерия и за трудната среща с родителите на Евгени.

„Срещата не беше по мед и масло, защото бяха предубени – това е моделката с кучетата. Сега ще се опознаем и се надявам да си променят мнението“ – коментира Валерия.

Снимка: Лилия Йотова

Евгени пък сподели, че вече е веган.

„Отдавна исках да стана веган, но нямаше кой да ми готви. Сега вече има кой“ – добави той.

Двамата влюбени признаха, че вече им се е случвало да пускат пералня заедно.

„Единият пуска, другият простира“ – поясни красивата манекенка.

На въпроса ще има ли сватба, двамата отговориха, че засега плановете са тайна. Николаос се кандидатира за кум и им подари почивка на Малдивите, но само ако има брак.

Влюбените споделиха, че продължават да си пишат писма, а Валерия уточни, че „кучетата никога няма да останат на втори план, те са най-важната част от живота ми и могат да бъдат наравно с Евгени“.

Снимка: Лилия Йотова

Вижте във видеото как отговориха на блиц въпросите пращал ли си гола снимка в чат, правил ли си секс в морето, искал ли си да избягаш от майката на Евгени и др.

Във видеото ще видите и вечерята на Николаос с Елена и Микаела, на която те трябва да хапват червеи и сурови бъбреци, ако не отговорят на провокативни въпроси.

За предстоящите концерти на Евгени в Пловдив, Варна и Бургас – четете тук:

Интервюто на Валерия пред LadyZone можете да прочетете тук: