Какво е лято без флирт и любов? Хубаво е, но не е забележително. Затова ако искате още от "Ергенът", сега може да гледате епизодите безплатно на bTV PLus. 

Да си припомним най-паметните моменти от романтичното риалити. 

В началото влязоха 25 дами, като всяка от тях искаше да открие любовта. Те бяха готови да дадат всичко от себе си, за да завладеят сърцето на музиканта Евгени Генчев. Във втори сезон на "Ергенът" участничките се бореха за сърцето на 33-годишния пловдивчанин - възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон. 

МИЛИЦА ПОДАРИ НА ЕРГЕНА ОТЛИВКА ОТ БЮСТА СИ

Тя е секретарка и вярва, че "любовта е някъде там". 

Мони - екзотичната танцьорка, която провокира всички с външния вид и държанието си, накара и Евгени да покаже може ли самият той да танцува. "Така от кръстчето, нали?", попита я той смутено, след като изпълни желанието й. Нейното обещание пък беше да го научи да танцува. 

ПЪРВА НА РОМАНТИЧНА СРЕЩА С ЕВГЕНИ ОТИДЕ ВАЛЕРИЯ

„Истинската любов, която до момента съм виждала, е между животните и хората. Хората са егоисти, надявам се Евгени да промени това мое мнение“ – коментира красавицата. 

Любовта на Валерия към животните беше предспоставка и за някои много нажежени моменти между нея и ергена.

В ПЪРВИЯ СКАНДАЛ ХВЪРЧАХА КОСИ И СЕ ЧУВАХА ПИСЪЦИ

Романтичното риалити не мина и без скандали. 

"За съжаление, екстеншънът й не падна. Това не беше бой. Тя си го заслужи" - коментира Теди, която беше една от участничките в разпрата. А скандали се потушават най-добре с екипна работа. За целта момичетата трябваше взаимно да се учат на танци. 

Гледайте епизодите на bTV PLus, за да си припомните тези култови моменти. 

Дамите бяха разделени в два отбора – „Бодрумските амазонки“ срещу „Средиземноморските русалки“. А победителя определи самият Евгени.

ПЪРВАТА СТРАСТНА ЦЕЛУВКА НА ЕРГЕНА ИЗНЕНАДА ВСИЧКИ

А може би и него самия. 

Ситуацията ескалира и предизвика сълзи от гняв в очите на няколко от дамите, които до този момент не бяха показвали емоции. Това накара дори „милото Мили“ да се превърне в „студенокръвната Милица“. 

Вярват ли хората, че истинската любов може да се открие в "Ергенът" - попитахме в анкетата

БОЙ В ЖЕЛЕ

Сигурно не сте си представяли, че жени могат да се борят за мъж, при това буквално. Но и това се случи в романтичното риалити. А за още по-голяма драма една срещу друга се изправиха както открити врагове, така и добри приятелки. 

Басейн, пълен с червена слуз, беше поредното предизвикателство пред момичетата в "Ергенът". А един от най-предизвикателните дуели бе между Айлин и Валерия. 

Със сигурност вече сме провокирали интереса ви. Защото такова шоу просто трябва да се гледа втори път. 

Всички епизоди на "Ергенът" може да гледате напълно безплатно на bTV Plus.