В епизод 13 Ергенът покани Надежда на среща, която включваше и екстремни изживявания по скалите на остров Родос.

„Поканил съм днес една от най-фините души, които усещам тук. Тя е прелестна, красива, лека и нежна. Предусещам страхотен ден“ – сподели Алек.

След като се спуснаха с въже от висока скала, двамата се отдадоха на романтичен пикник край морския бряг.

Снимка: bTV Media Group

„С теб всичко ми е хубаво и лесно. Този ден е абсолютно феноменален“ – призна Алек, след което попита дали всичко с бившия съпруг на Надежда е приключило.

Снимка: bTV Media Group

„Да, приключило е. С него сме в добри отношения, говорим си за малкия. Сега дори се смеем, че моето решение навремето за развод е било правилно“ – разказа Надежда.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

Тя сподели, че името на 7-годишния й син е Константин, а тя му казва Косьо.

Снимка: bTV Media Group

„Знам, че няма как да достигна до нея, без да имам абсолютното разбиране за сина й“ – коментира Алек пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

„В Гърция е по-лежерно. Детската градина например е само до 13 часа. Тук всичко е различно за него. Промени се средата му, приятелите“ – разказа Надежда и попита дали семейството на Алек би приело жена с дете.

Снимка: bTV Media Group

„Абсолютно, сигурен съм в това. Аз също приемам всичко около теб“ – призна Алек.

„В един момент спрях да търся мъж, защото исках да предпазя сина си. Той свиква с моя партньор и после му става трудно, като се разделим… Много би те харесал. Той е мое копие, моето лице, но със сини очи и коса като твоята“ – сподели Надежда.

Снимка: bTV Media Group

В края на романтичния уикенд тя получи роза от Ергенът.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.