Шермин Метушева, добила известност след участието си в "Ергенът" 3, отпразнува своя 27-и рожден ден.

Тя публикува кратко видео, озвучено с песента „What You Need“ на The Weeknd, в което държи огромен букет червени рози, в който има и едно бяло цвете.

„Благодарна съм за изминалата година, за добрите и лошите моменти. Научих много за себе си, за това какво искам и какъв човек искам да бъда.

Годината беше изпълнена с кардинални промени, които напълно промениха гледната ми точка за живота. Най-важното е да учим уроците, които животът ни поднася, да израстваме, да се променяме и да ставаме по-добри. Благодаря на хората, които са до мен. Благодаря на силата свише, която винаги ме пази. Благодаря на всички ви за пожеланията по случай рождения ми ден“ – споделя Шермин.

Анна Шермин Метушева е родена в Ловеч, но от 10-годишна живее в Тел Авив, Израел. Родителите й са българи, но вторият съпруг на майка й е евреин и затова живеят в Израел.

При влизането си в "Ергенът" тя подари на Алек хамса. Повече за това вижте тук:

„Израснала съм в различна среда. Аз съм worldwide person, докато другите дами са ограничени във вижданията си. Контактувала съм със световноизвестни личности. Излизала съм с Тайга, била съм гадже на Алек Монополи… Имала съм гадже с частен самолет. В България хората са ограничени. Не искам да съм част от фолкаджийската култура, колкото и да изглеждам така“ – призна Шермин в романтичното риалити.

Нейният престой в имението бе кратък, но й донесе нови 20 000 последователи в Инстаграм и сега те са общо над 46 000.

Снимка: bTV Media Group

„Млади хора импулсивно решават да създадат семейство, без да помислят дали могат да се грижат за себе си и децата. Затова проверявам и най-малките детайли в един мъж“ – призна Шермин в предаването, а Алек я предупреди „Правилно. Само че не увъртай много в тези детайли, защото може да се загубиш там“.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg