В първи клас момче й подпалва косата. По това време намира спокойствие единствено в тоалетните на училището. Тя е Милена и появата й в имението на "Ергенът" определено беше впечатляващо.

Червена рокля, дълга черна коса и аромати. Милена е парфюмерист и може да изглежда притеснена, но има задълбочени познания в различни области и поставя естетиката на висок пиедестал.

Сигурна в едно - не е от тази епоха. Вярва, че е френска аристократка от 19 век.

Всички епизоди на "Ергенът" гледайте на btvplus.bg.

В училище често я обиждали. Наричали я "бастун", "бухналата тиква". Но именно трудности в живота й обаче са я направили силен и добър човек. 

Милена вярва в истинската любов и е готова да направи всичко за нея. Доказателство са интересните връзки, които има в живота си. Преди години отива във Франция, за да търси капитан на кораб, с когото засичат погледите си.

Шест години продължава връзката й с учен по теоретичната физика. Него нарича "гений с необятни граници" и признава, че не може да се задоволи с мъж с по-ниско интелектуално ниво. Самата тя има 4 дипломи за висше образование.

"Майка ми ме вбесява, от 20 г. ми повтаря, че съм стара мома!"

Никога няма да спра да вярвам, че под звездите има човек за мен и ще се срещнем!

Снимка: bTV Media Group

Влизайки в "Ергенът" тя подари на Алек интересен подарък - парфюм, който е композирала специално за него. Освен плодови нотки, които се откриват на първо вдишване, в него има и различни подправки. Тайната съставка, която слага, е кардамон. Без притеснение тя му сподели, че той действа и като афродизиак и го е използвала нарочно. 

С кого беше първа целувка на Алек - вижте във видеото. 

Всички епизоди на "Ергенът" гледайте на btvplus.bg.