Среща на 4 очи между Магдалена и майката на Алек нажежи напрежението в "Ергенът". Разговорът протече само между двете и въпросите бяха право в целта. 

"Как си представяш съвместния ви живот?" и "Какво образование имаш?" беше само началото на "разпита" за Маги. 

Майката на Алек демонстрира изключително спокойствие през цялото време. За нея Ергенът сподели, че с времето изпитва все по-голяма привързаност. А тя самата била много отдадена на семейството.

Маги се опита да спечели майката на Алек с пример за живот с любимия мъж, който има от собствената си майка.

"Една жена е тази, която трябва да създаде уюта в семейството. Това го знам от майка ми! Това е и примерът, който аз имам. Аз обичам да създавам уют!"

Дали успя да създаде добро впечатление - вижте във видеото. 

"Как ще се развиваш в бъдеще?" - с този въпрос бъдещата свекърва провокира Магдалена да разкаже повече за къщата на село, която иска да купи.

Една от горещите теми, които се обсъждаха в "Ергенът" беше фактът, че Маги не е спала на палатка. Може да си припомните как се случи това тук.

Оказва се обаче, че визията й за бъдеще е свързана именно с природата и селото. Тя мечтае да купи стара къща на село, която да реновира. За какво ще я използва - гледайте във видеото. 

Малко преди това двете важни за Алек дами се запознаха. Маги подаде ръка на майката на любимия си мъж, тя я пое, но не стана от дивана, на който седеше. 

Всички епизоди на предаването гледайте на btvplus.bg.