Притеснена и развълнувана - такава е Маги преди срещата с майката и сестрата на Алек. Една среща, от която се притесняват много жени и в реалния живот.

Има ли поводи за страх финалистката в "Ергенът"?

СРЕЩАТА СНАХА-СВЕКЪРВА

Маги стигна до финала на най-романтичното предаване в ефира на bTV. Но преди да завладее сърцето на Алек, трябва да има одобрението и на майка му. 

Като жена към жена - такъв е първият въпрос на майката на Алек към Магдалена. А именно - какво я е накарало да участва в "Ергенът". Във визитката си варненката споделя, че влиза, защото е готова да срещне голямата любов. Всъщност е разбрала, че трябва сама да я потърси, а не да чака тя да почука на вратата ѝ. Идеалният партньор за нея е интелигентен, забавен, грижовен и амбициозен. И Алек ѝ изглежда точно такъв.

 

Как обаче реагира на майката на Алек на това представяне - вижте във видеото. 

 

Маги вярва, че „Ергенът” ще промени живота ѝ на 180 градуса, и се надява да си тръгне от имението на любовта по-влюбена от всякога.

ПОВЯРВА ЛИ МАЙКАТА НА АЛЕК НА МАГДАЛЕНА?

"Влязох с отворено сърце, наистина!" - искрена е Маги, докато държи ръката на Алек за подкрепа. Достатъчна ли е нейната искреност, за да се хареса на семейството на Алек?

"Според мен майка му подхожда с недоверие. И ще отнеме време да изградим доверие една между друга" - коментира тя. 

"Искаш ли да си поговорим като жени?" е контра предложението на майката на Алек. Какво се случва помежду им - гледайте във видеото. 

Всички епизоди на "Ергенът" гледайте на btvplus.bg.