Раздялата е трудна! Независимо как е приключила една връзка, да останете приятели с бившия си след раздяла е предизвикателство.

Някои хора не могат или не искат да поддържат каквито и да е отношения с бивши партньори. Причините могат да бъдат силни емоции, нужда от ново начало, за да продължат напред или просто личните им убеждения.

Ето кои са зодиите, които не искат да остават приятели след раздяла:

Овен

Овните са известни със своята страстна и импулсивна природа. Когато една връзка приключи, те често искат да продължат напред, без да поглеждат назад. Тяхното голямо его и нужда от независимост не оставят много място за поддържане на приятелски отношения с бившите. Овните искат да се фокусират върху новото начало, а не върху миналото.

Телец

Телците са стабилни и лоялни партньори, но щом решат, че връзката им е приключила, им е трудно да поддържат връзка с бившите. Поради упоритостта си и нуждата от емоционална сигурност, те не искат да останат приятели с бившите, защото целта им е да избегнат ненужни емоционални турбулентности.

Лъв

Лъвовете са горди и имат до голяма степен силно самоуважение. След раздяла Лъвовете често смятат, че е най-добре да се дистанцират напълно. Поддържането на приятелски отношения с бивши партньори може да им се стори унизително. Лъвовете предпочитат да запазят достойнството си и да вървят напред с увереност.

Вижте кои са другите две зодии във видеото по-горе.